Неделя, 21 Юли 2024
Вие сте тук: Начало Общински фонд за подкрепа на местни инициативи
ОФПМИ

ban 1Съобщение Печат Е-поща
Проекти - ОФПМИ

ОБЩИНСКИЯТ ФОНД ЗА ПОДКРЕПА НА МЕСТНИ ИНИЦИАТИВИ – ОБЩИНА ПЕЩЕРА ЩЕ ФИНАНСИРА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА 4  ПРОЕКТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ


С процедурата за прием на проектни предложения през 2021г. се продължава и надгражда създаденото партньорство между Сдружение „Платформа АГОРА“ и Община Пещера при изпълнение на съвместните дейности за функционирането на Общинския фонд за подкрепа на местни инициативи. Фондът е създаден през 2018г. в рамките на  проект „Активни общности: изграждане на капацитет за промяна“, с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“.
Проектните предложения, които ще получат финансиране от Общинският фонд за подкрепа на местни инициативи – Община Пещера в две приоритетни области през настоящата година са:


•По Приоритетна област I - Подредена, чиста и зелена община Пещера – няма постъпили проектни предложения.

•По Приоритетна област II – Насърчаване и стимулиране създаването на  привлекателни културни продукти:
- Проектно предложение „Създаване на интерактивна електронна книга „Нематериалното културно наследство на село Радилово“ на Народно читалище „Зора – 1903“ с. Радилово”. Финансовата подкрепа за проектното предложение от Общинския фонд за подкрепа на местни инициативи е в размер на 2 500 лв.
- Проектно предложение „Зелено училище Щедрост - да се радваме, че имаме и можем да дадем“ на Народно читалище „Развитие – 1873“ гр.Пещера. Финансовата подкрепа за проектното предложение от Общинския фонд за подкрепа на местни инициативи е в размер на 2 500 лв.


•По Приоритетна област III – Спорт и здраве за децата и младежите:
- Проектно предложение „Спортно майсторство чрез добро оборудване“ на Сдружение „Спортен клуб по тенис на маса Пещера. Финансовата подкрепа за проектното предложение от Общинския фонд за подкрепа на местни инициативи е в размер на 1 500 лв.
- Проектно предложение „Модерно оборудване-мотивация за високи спортни успехи“ на Сдружение „Спортен клуб Вамос Пещера“. Финансовата подкрепа за проектното предложение от Общинския фонд за подкрепа на местни инициативи е в размер на 1 580 лв.

Продължение...
 
Съобщение Печат Е-поща
Проекти - ОФПМИ

ОБЩИНСКИЯТ ФОНД ЗА ПОДКРЕПА НА МЕСТНИ ИНИЦИАТИВИ – ОБЩИНА ПЕЩЕРА ЩЕ ФИНАНСИРА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ШЕСТ  ПРОЕКТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Шест са подкрепените инициативи, които ще получат финансиране от Общинският фонд за подкрепа на местни инициативи – Община Пещера в две приоритетни области:

Attachments:
Download this file (Публикация.doc)Публикация.doc[ ]61 Kb
Продължение...
 
Съобщение Печат Е-поща
Проекти - ОФПМИ

Със Заповед №833/30.11.2018г. на Кмета на Община Пещера е открита процедура за прием на проектни предложения за предоставяне на финансова подкрепа от  Общински фонд за подкрепа на местни инициативи за 2018г. със следните приоритетни области:

Attachments:
Download this file (СЪОБЩЕНИЕ.docx)СЪОБЩЕНИЕ.docx[ ]52 Kb
Продължение...
 
ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН
035062216
0893532069